Prospero 20 år – vinn konsulttimmar!

Det lackar mot jul och glöggdimmorna tätnar. Ännu ett hisnande år har passerat revy. I år blir Prospero hela 20 år. Det inspirerade oss att vässa till vår profil och nu i december så lanserade vi en webbsida som bättre stämmer överens med det företag vi är idag. Det vill vi fira med en tävling där du kan vinna 20 konsulttimmar av vårt team.

Låt oss kasta en blick i backspegeln. Du minns kanske 1996? Ett händelserikt år där Mona Sahlin lämnade politiken efter Tobleroneaffären; Sverige skaffade en ny femtiolapp; Spice Girls fick en megahit med singeln Wannabe; Dalai lama kom till Globen, Sverige tog två OS-guld och ett speciellt djur såg dagens ljus.

Jenny Lind

Jenny Lind

Mona Sahlin

Mona Sahlin

Men för oss var årets största händelse utan tvekan att Timo Pohjanvuori startade konsultnätverket Prospero, döpt efter magikern i Shakespeares världsberömda pjäs Stormen. Resten är, som vi säger, historia.

Tävla om 20 konsulttimmar

Sätt dina historiekunskaper på prov och var med och tävla om 20 värdefulla konsulttimmar från Prospero. Glöm inte att motivera genom att fylla i formuläret varför just ert företag bör vinna. Vi meddelar den lyckliga vinnaren i slutet av januari.

Ha en fantastisk jul och nyårshelg och på återseende  2017!