Nu söker vi dig!

Session 2-18.jpg

Forma en spännande framtid med Prospero

Prospero hjälper organisationer och företag att förbättra sin verksamhet med utgångspunkt i hållbarhet, effektivt resursutnyttjande och lönsamhet. I takt med att en massa spännande uppdrag trillar in behöver vi bli fler skickliga konsulter. Vi har erfarenhet, kunskap och förmåga – på Prospero blir du en del av ett sammansvetsat team bestående av kompetenta och engagerade konsulter.

Vi söker dig som brinner för verksamhetsutveckling

Vi växer och söker fler engagerade medarbetare till vårt kontor i Göteborg. På Prospero blir dina övergripande arbetsuppgifter att stödja, driva och leda projekt för att utveckla organisationer inom offentlig sektor. Våra uppdrag har alltid inslag av verksamhetsutveckling och ligger inom ett brett spann av områden såsom; förstudier och framtagande av underlag inför upphandling, etablering av funktioner och verksamheter, utveckling av trafikledning och trafikinformation samt trygghet och säkerhet.

Vi är på jakt efter dig som är social, har självinsikt och är en fena på att bygga och utveckla långsiktiga relationer. Du är analytisk och lösningsorienterad samtidigt som du ser varje uppdrag, såväl enkla som komplexa, ur ett helhetsperspektiv.

Du har troligen 2–3 års arbetslivserfarenhet av verksamhetsutveckling, kanske i en roll som projektledare eller konsult i en större eller mindre organisation. Du har en högskoleutbildning inom teknik, ekonomi eller samhällsutveckling. Du har intresse för kollektivtrafik och persontransporter, och det är en bonus om du har kunskap om operativ trafikledning eller annan dygnet-runt-verksamhet.

Vi överträffar kundens förväntningar

På Prospero söker vi uppdrag inom våra kompetensområden där vi kan bidra och gemensamt hitta den bästa och mest hållbara lösningen. Vi föredrar att leverera i team eftersom det utvecklar oss och samtidigt ger mervärde till kund, vilket är något som gett oss gott rykte. Vi vet att vi ytterligare kan förbättra vår förmåga till gemensamt lärande och det är därför en självklarhet att du trivs med att samarbeta och utvecklas ihop med andra.

Ett hållbart och balanserat arbetsliv är en förutsättning för att vi ska kunna prestera på topp i krävande uppdrag över lång tid. Att ha utrymme för både arbete och fritid ger oss vår trevliga och stabila arbetsmiljö som säkerställer att våra kunder får ett högt värde i leveransen. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och är noga med att alla får arbeta med det man brinner lite extra för. Kort och gott – kompetens och intresse styr när vi planerar våra projekt.

Har vi lyckats övertyga dig att bli en del av Prospero?

Vi hoppas det – varmt välkommen med din ansökan!

Klicka här för att ansöka