Ny rådgivare i laguppställningen

Fredrik Geijer ingår från och med maj månad i Prosperos team av rådgivare inom samhällssäkerhet. Fredrik har en tidigare karriär som kommunchef i Trelleborg, Halmstad och Skara samt varit yrkesofficer med erfarenhet från regionala staber, Högkvarteret och som lärare vid Försvarshögskolan samt från internationella fredsbevarande insatser. Fredrik har som kommunchef erhållit en praktisk erfarenhet av kommunal krishantering och de utmaningar som kommunerna står inför.

 Samverkan initierades genom att Fredrik uppmärksammade rekryteringstexten ”ålder och erfarenhet är en merit”. Prospero har valt en väg att bygga ett lag med rådgivare med lång och praktisk erfarenhet av krisberedskap som en lång karriär i ledande position medför. Genom att ingå i ett meriterat lag kan både individen och laget utvecklas vilket resulterar i ständigt starkare uppdragsresultat som kommer samhällsviktig verksamhet tillgodo.

 Åke, Jan, Rainar, Kjell, Lars-Göran och Timo önskar Fredrik varmt välkommen till utvecklande samverkan att stärka samhällsviktig verksamhet.

Prospero söker ständigt erfarna rådgivare som vill fortsätta att utvecklas samt bidra till Prosperos kollektiva förmåga att stärka samhällsviktig verksamhet. Uppdragen genomförs i samverkan med hög grad av lokal anpassning samt förståelse för det kommunala systemet då ca 99 % av det landets krisberedskap och tillämpning av civilt försvar sker i kommunerna. Rådgivande verksamhet drivs enligt värderingarna: mervärde, omtanke, öppenhet samt innovation och utveckling.

Timo Pohjanvuori