Prospero får förstärkning!

Prospero får förstärkning av ytterligare tre fantastiska medarbetare. Vi är stolta över att få hälsa Lars-Göran ”Uddas” Uddholm, Jan Wisén och Kjell Mo varmt välkomna till vårt team inom Trygghet och säkerhet. Lars-Göran, Jan och Kjells gedigna kompetenser kommer att tas tillvara inom ramen för Prosperos stöd till aktörer inom såväl lokala, regionala som nationella och internationella uppdrag.

 Prospero ser framför allt ett ökat behov av stöd med:

  • Utvärdering av krisledning generellt, och hanteringen av Covid-19 specifikt

  • Olycksutredning efter räddningsinsats

  • Handlingsprogram och riskanalys, i enlighet med förändrad lagstiftning och nya föreskrifter

  • Bildande av räddningstjänstförbud

  • Utbildning och övning av krisledning

  • Utveckling av det civila försvaret

Lars-Göran “Uddas” Uddholm

Senior Consultant
lars-goran.uddholm@prospero.se
0705 67 56 50

Lars-Göran har en lång och djup erfarenhet av att arbeta inom svensk räddningstjänst och tillsammans med myndigheter och departement. Han är en erfaren ledare som hanterar så väl det dagliga ledarskapet i en förvaltning som att leda arbetet vid stora övningar och händelser.

Jan Wisén

Senior Consultant
jan.wisen@prospero.se
0703 46 95 15

Jan har lång erfarenhet av kommunal räddningstjänst och det svenska krishanteringssystemet genom bland annat rollen som brandchef i Storstockholm och många års tjänstgöring på MSB. Han är flitigt anlitad som moderator, föreläsare och expert i olika utredningar.

Kjell Mo

Senior Consultant
kjell.mo@prospero.se
0765-58 88 89

Kjell har en gedigen erfarenhet från samtliga nivåer i krishanteringssystemet, från kommun till regeringskansli. Kjell har stor erfarenhet av att utveckla olika aktörers förmåga, bland annat genom att ta fram och genomföra utbildningar och övningar för utveckling av krishanterings och totalförsvarsförmåga, anpassade till såväl offentliga och politiska som privata organisationer. Han är även anlitad som föreläsare inom krisberedskap och totalförsvarsutveckling.