En smart
framtid

Som strategiska rådgivare till beslutsfattare inom den offentliga sektorn och näringslivet är vi med er och leder utvecklingen mot en hållbar framtid för människor i det moderna samhället.

Läs mer

 
 
Skärmavbild 2016-09-16 kl. 09.14.19.png

Växande
utmaningar

Låt oss vara med och göra dina visioner till verklighet! Inom Prospero har vi lång erfarenhet av att ta våra kunders idéer och visioner till marknaden och samhället.

För att möta den snabbt ökade tillväxten i urbana samhällen krävs medvetna och genomtänkta förändringar. I vår roll som strategisk rådgivare agerar vi ledningsstöd, driver förändringsarbeten och skapar mervärde genom metodiskt analysarbete inom kundbehov, teknologi och organisation.

Allt det vi gör präglas av engagemang, värme och lyhördhet för de behov som styr och påverkar människors vardag. Här kan du läsa mer om de områden vi verkar inom.

Mänskliga
värden

Hos oss kommer de mänskliga värdena alltid i första hand. Vi förlitar oss hellre på våra medarbetares kompetens än inarbetade modeller och metoder.

Att jobba med Prospero ska vara inspirerande, kreativt och lustfyllt. Vi vågar låta nyfikenheten leda oss in på nya banor, utan att krångla till det. Vårt arbetssätt bygger på samverkan, där två konsulter alltid finns med för att säkerställa resultatet. Tillsammans uppnår vi häpnadsväckande resultat.

Läs mer

 

Våra case

 

Se vad vi skapat tillsammans med våra kunder.
 

Se case

photo-1470154439928-3cfdd2532b75.jpg
  • Jag har köpt många konsulter under nio år på SL. Ni är de enda som personligen följt upp uppdraget, fantastiskt att ni gör det!
    — Niclas Cannerfelt, Trygghetscentralen SL
  • Det här projektet har blivit så kul att arbeta i så jag önskar att jag inte var gravid och måste gå hem på mammaledighet.
    — Ingrid Hammarstrand, Trafikförvaltningen SLL
  • Det är inte ofta man inte har någonting att anmärka på. Vi hade höga förhoppningar på detta uppdrag och ni har uppfyllt dem!
    — Per Törnvall, VD Vårljus AB

Bli en av oss

Prospero har funnits sedan 1996 och har idag 25 konsulter i Stockholm och Göteborg. Vi är alltid intresserade av att knyta nya förmågor till oss. Kom och bli en del av vårt team!
 

Gör en spontanansökan

 
 
photo-1428790067070-0ebf4418d9d8.jpeg